Ioan Popa, primarul Reşiţei, s-a dezlănţuit împotriva celor care lucrează la deponeul de la Lupac

„Cred că sunt cretini şi îmi asum cuvintele“, a spus primarul Iaon Popa după ce a făcut ieri, 5 martie, o vizită incognito la deponeul de la Lupac. Primarul spune că ceea ce au găsit acolo el şi Romeo Dunca, cel care este cadidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, este o problemă gravă, având în vedere faptul că tot judeţul Caraş-Severin cară gunoiul la sute de kilometri, la Oradea.

„La deponeu am găsit nişte amărâţi care încercau să facă un alt bazin de levigat în locul celui care a fost ridicat de ape. Nimeni nu ştie ce se întâmplă acolo. Fac un alt bazin identic, cred că sunt cretini, deci cred că sunt cretini şi îmi asum, pentru că eu le-am spus atunci când bazinul s-a ridicat, împins de pânza freatică că trebuie să facă două foraje orizontale şi să drenaţi apa care vine din subteran“, a spus Popa.

Primăria Reşiţa plăteşte aproximativ un milion de lei pe an pentru a duce gunoiul la Oradea, cetăţenii municipiului producând circa 1.700-1.800 de tone de gunoi pe lună.

Sursa: argument.ro