Miercuri, 13 aprilie, am fost invitat al emisiunii – Dincolo de aparente – moderata de Daniel Botgros. Am venit in studiou direct de la Alba-Iulia, dupa ce am avut o discutie cu city-managerul orasului, oras asemanator cu profilul urban al Resitei, oras care a reusit sa atraga peste 100 de milioane de euro in ultimii 7 ani. Am o relatie de prietenie cu oamenii de acolo (primar si administratie)  si impreuna cu sprijinul lor putem realiza acelasi lucru pentru Resita: sa atragem cat mai multi bani europeni pe perioada 2016-2020.

Am vorbit la emisiunea lui Daniel despre acest lucru, despre planul meu de actiune pentru Resita, despre investitii si investitori,  despre bugetul Primariei Resita, despre administratie, despre turism. Am vorbit despre ce vreau sa realizez la Primaria Resita si cum vreau sa fac acest lucru. Puteti urmari intreaga emisiune aici. Multumiri lui Daniel pentru invitatie.

http://www.btv.ro/dincolo-de-aparente-2016-04-13/

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>